lördag 16 januari 2010

Ommålad "loppisbyrå"


I våras hittade jag den här byrån på loppis och tänkte att den där blir perfekt att ha i garderoben att förvara scarfs, skärp, tights, bikinis m.m Byrån kostade endast 50kr så jag slog till.
Jag började slipa och måla och det blev väldigt många lager färg innan den röda färgen täcktes ordentligt. Sedan så dog bara mitt renoveringsprojekt och den blev ståendes i garaget, fram tills för några veckor sedan då jag var akut behov av förvaringsmöjligheter i min garderob. Jag drog fram den halvfärdiga byrån i garaget och det som egentligen fattades var bara nya knoppar. Jag tog det som fanns i gömmorna och så var den äntligen klar.
Som pricken över i:et klädde jag insidan av lådorna med en gammal retro-tapet, som jag också fyndat på loppis. Det känns helt enkelt fräschare att ha lådan klädd.

Kul: Perfekt förvaring av småkrafs. Det är också kul att den nästan blev gratis.
Tråkigt:
Byrån måste nu ut från garderoben för att jag ska få plats med mitt nya "sy-skrivbord". Suck! Den får eventuellt stå i sovrummet istället. Sedan kanske jag hade lagt lite mer tid på ommålningen om jag visste att den skulle stå i sovrummet och inte gömd i en garderob.

5 kommentarer:

InaIda sa...

Vad läckert med tapeten inne i lådan!

The pyssler sa...

Det vart verkligen supertjusigt. Åh, vad jag längtar efter våren och sommarens loppisar. =)

darling sa...

Hej hej!
Du har något att "hämta" på min blogg;)

Kram Åsa

Monkan sa...

Men den som var så snygg ;-) Wow vilken förvandling, den byrån behöver du verkligen inte gömma i garderoben, den kan gott ha framme i sovrummet. Och fin på insidan också dessutom, inte illa!

Fröken Pyssel sa...

Det blev verkligen jättefint! Älskar tapeten du klätt med inuti, det gör så otroligt mycket för helhetsintrycket när man tapetserar inuti.